Over Marion

AANGENAAM! Mijn naam is Marion en ik woon in Reusel. Sinds 2012 ben ik zelfstandig ondernemer. Begonnen als pedagoog en per 2015 heb ik mijn diensten uitgebreid met budgetcoaching, iets wat ik al langere tijd wilde. Tijdens mijn opleiding Pedagogiek kwam ik erachter wat ik echt wilde.

Tijdens mijn afstudeerjaar heb ik bijzondere gezinssituaties leren kennen als ambulant begeleider complexe zorg. Maar ik heb ook letterlijk mijn grenzen verlegd door een half jaar in Zuid-Afrika te werken op een school voor speciaal onderwijs. Met deze kennis en een behoorlijke rugzak met levenservaring wil ik nu personen sterker maken!

Dit doe ik met een professionele achtergrond, maar ik ben natuurlijk ook gewoon mezelf: spontaan, geïnteresseerd, duidelijk (gestructureerd) en betrouwbaar. Tijdens het werken binnen diverse gezinnen de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat geldproblemen vaak een belangrijke oorzaak zijn voor emotionele en zelfs lichamelijke klachten.

Het hebben van overzicht blijkt vaak lastig, waardoor de situatie kan verergeren. Om ook op dit vlak gerichte hulp te kunnen bieden heb ik in 2015 de opleiding tot Budgetcoach gevolgd en afgerond. Zelf vind ik het fantastisch om verantwoord en doordacht om te gaan met geld en dit wil ik graag overbrengen naar anderen!

Op het moment ben ik ook werkzaam bij Amarant als ‘ambulant begeleider complex’ en moeder van 3 (lieve maar nog kleine) kindjes.